counter

Σοφία Βογιατζάκη: "Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition"

Σοφία Βογιατζάκη: "Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition"
Σοφία Βογιατζάκη: "Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition"

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη συνάντησε την Σοφία Βογιατζάκη στην φωτογράφιση των τίτλων της νέας σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει φύγει από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition καθώς τόνισε πως συχαίνεται την ζέστη.

«Είναι καταπληκτική η γραφή των Ρέππα-Παπαθανασίου και είναι πάντα μαγικό να δουλεύεις μαζί τους. Αισθάνομαι ευλογημένη. Είμαι η δολοπλόκα αδελφή Καραμαζόφ, θα μιλάω με ρωσική προφορά. Αν παρατηρήσεις, σε όλες αυτές τις χώρες που κάνει πολύ κρύο, οι γλώσσες είναι σφιχτές, δεν ανοίγουν πολύ το στόμα. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ο χειμώνας, σιχαίνομαι την πάρα πολλή ζέστη. Μου αρέσει το καλοκαίρι, γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση αλλά θέλω να είμαι συνεχώς ή μέσα στη θάλασσα ή κάτω από ένα air condition. Αρρωσταίνω με τη ζέστη», παραδέχτηκε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε επίσης - Σοφία Βογιατζάκη: "Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που έκαναν αυτό στον Γιώργο Κιμούλη"

«Σε δουλειά που δεν άναβαν το air condition παραπονιόμουν. Όλοι παραπονιόμασταν και έφυγα. Ε δεν θα αρρωστήσω, πάνω απ’ όλα η υγεία μου. Δεν είναι ντιβισμός ή παραξενιά. Κόντεψα να πάθω θερμοπληξία. Δίνω μια-δυο ευκαιρίες αλλά στην τρίτη… χαίρετε!», εξήγησε η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR