counter

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: "Αστείο το να λέει ότι είναι ηγέτης με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή"

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: "Αστείο το να λέει ότι είναι ηγέτης με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή"
Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: "Αστείο το να λέει ότι είναι ηγέτης με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή"

Στον Στέφανο Κασσελάκη και τα όσα είπε στον Αντώνη Σρόιτερ για την απόφασή του να τον διαγράψει από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας το πρωί της Παρασκευής 26/4 μέσα από το Happy Day.

«Είπε ότι πήρε την απόφαση βάσει αυτών που άκουσε. Βέβαια, δεν άκουσε εμένα. Νομίζω ότι όταν χρειάζεται να πάρεις μια απόφαση για κάτι που άκουσες, ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο, δε μου ζητήθηκε καμία συνάντηση. Δε θα πω αν την ήθελα ή όχι, θα πω όμως ότι όταν παίρνεις μια απόφαση για έναν άνθρωπο βάσει κάποιων πραγμάτων που άκουσες γι’ αυτόν, μιλάς και με τον ίδιο.

Επίσης, όταν είσαι ηγέτης ενός κόμματος και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν… Βάσει αρχών και αξιών οφείλεις να τους υπολογίσεις. Άκουσα και κάτι από τον Αντώνη Σρόιτερ, για μια δήλωσή μου. Δεν επρόκειτο για δήλωσή μου, εγώ δεν είπα “δεν είναι για ηγέτης, είναι να πάμε για μπύρες”. Την ώρα της κρίσης, άνθρωπος είμαι κι εγώ και μπορώ να πω κι ένα σιχτίρι» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό ήταν σε συνομιλία με κάποιον follower και δεν αφορούσε επίσημη δήλωσή μου. Η επίσημη δήλωσή μου ήταν ότι πιστεύω ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και ότι δε μειώνει το πολιτικό του ύψος μια μικρή λανθασμένη απόφαση. Έβαλα στην άκρη την πικρία μου για όσα έγιναν, έβαλα στην άκρη τον ανταγωνισμό πολιτικών στελεχών, που εγώ είμαι ιδεαλιστής της αριστεράς και πιστεύω στη συντροφικότητα, αλλά είδα άλλα πράγματα. Τα έβαλα στην άκρη όλα αυτά και είπα ότι ο άνθρωπος είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Δεν έκανα ποτέ καμία δήλωση ότι είναι να πάμε για μπύρες. Το σχόλιο αυτό κακώς δημοσιοποιήθηκε…Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από τη πρώτη μέρα που έβγαλε το πρώτο του βίντεο. Δεν έγινε σχόλιο, ήταν μια συζήτηση με έναν άνθρωπο. Δεν ήταν δήλωση, ήταν ιδιωτική συζήτηση… Θα μπορούσε να το κλείσει ο Στέφανος Κασσελάκης όμορφα και γλυκά, να δώσει έναν τόνο ενότητας. Το “είμαι και ηγέτης και για μπύρες” βέβαια όταν το λες με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή, είναι λίγο αστείο. Ηγέτης αναδεικνύεσαι από τον κόσμο και με μια πορεία. Ηγέτης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR