counter

Σοφία Βογιατζάκη: "Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που έκαναν αυτό στον Γιώργο Κιμούλη"

Σοφία Βογιατζάκη: "Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που έκαναν αυτό στον Γιώργο Κιμούλη"
Σοφία Βογιατζάκη: "Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που έκαναν αυτό στον Γιώργο Κιμούλη"

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 24/2 η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός παραχώρησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη Μακαλιά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που δέχτηκε ο Γιώργος Κιμούλης.

«Δεν θα τον αφήσουμε στην ησυχία του αυτόν τον άνθρωπο, όχι, δεν θα τον αφήσουμε. Έχω μιλήσει και τα έχω πει αυτά. Εμένα με αφορά η προσωπική μου σχέση με τους ανθρώπους. Όταν δεν γνωρίζω έναν άνθρωπο, θέλω να τον γνωρίσω για να έχω κρίση, άποψη και θέση για το τι είναι. Ο κάθε άνθρωπος δεν σου ξυπνάει τα ίδια πράγματα. Ο θαυμασμός μου, η αγάπη μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του ήταν, είναι και θα είναι αυτή. Η αγανάκτηση των συναδέλφων μου δεν με αφορά. Οι άνθρωποι που βγαίνουν και δημοσιοποιούν, το θεωρώ αποτρόπαιο», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε επίσης - Σοφία Βογιατζάκη: "Τι να πω για τον Κιμούλη; Είναι ένα όνομα, μια ιστορία"

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω πρόβλημα μαζί σου; Κάνω καταγγελία, το ψάχνουν, ένοχος, κρεμάστε τον. Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους και να τους κρεμάμε στα περίπτερα, επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει δημόσια και να πει το οτιδήποτε. Και το θεωρούμε δεδομένο πριν αποδειχθεί. Και καταστρέφουμε ζωές, καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το ανθρωποφαγικό. Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που βγήκαν και το έκαναν αυτό. Η πρόθεση αυτών που βγήκαν δεν μου είναι καθαρή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 15' λεπτό και μετά:

Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR