counter

Paparazzi! Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Οικογενειακή έξοδος με τον γιο τους στο κέντρο της Αθήνας

Paparazzi! Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Οικογενειακή έξοδος με τον γιο τους στο κέντρο της Αθήνας
Paparazzi! Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Οικογενειακή έξοδος με τον γιο τους στο κέντρο της Αθήνας

Ο Ορφέας Αυγουστίδης διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, καθώς τόσο τα επαγγελματικά του, όσο και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός”, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφος του Γεωργία Κρασσά, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και όπως είναι αναμενόμενο και οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ορφέας Αυγουστίδης: Bachelor party στο Ναύπλιο λίγο πριν τον γάμο του

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εφημερίδα των Συντακτών”.

«Ο Ορφέας  Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», έγραφε η αναγγελία.

Η έξοδος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά με τον γιο τους

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παρά τις αυξημένες του υποχρεώσεις στην καθημερινότητά του, εξαιτίας των πολύωρων γυρισμάτων, πάντα βρίσκει χρόνο για την αγαπημένη του οικογένεια.

Πρόσφατα, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά πραγματοποίησαν μια έξοδο με τον γιο τους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις τους με αφορμή τον καλό καιρό, έκαναν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Γεωργία Κρασσά με τον γιο τους αρκετά χαλαρούς και ευδιάθετους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμεί να προβάλει μόνο τα βήματά του στον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR