counter

Ορφέας Αυγουστίδης: Η απάντηση για την τέταρτη σεζόν του "Σασμού" και η εξομολόγηση για τους γονείς του - "Η μαμά μου με λέει ξινό"

Ορφέας Αυγουστίδης: Η απάντηση για την τέταρτη σεζόν του "Σασμού" και η εξομολόγηση για τους γονείς του - "Η μαμά μου με λέει ξινό"
Ορφέας Αυγουστίδης: Η απάντηση για την τέταρτη σεζόν του "Σασμού" και η εξομολόγηση για τους γονείς του - "Η μαμά μου με λέει ξινό"

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαρτίου ο Ορφέας Αυγουστίδης και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τον τέταρτο κύκλο της σειράς "Σασμός", αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του.

Δείτε επίσης! Ορφέας Αυγουστίδης: "Έχω βρεθεί σε γύρισμα με σκηνοθέτη που συμπεριφέρθηκε χυδαία"

Όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης

«Έχουν έρθει στο θέατρο και με έχουν μπερδέψει με τον Νιάρρο. Από ότι ξέρω ο Σασμός δεν θα πάει και τέταρτη σεζόν. Ξέρω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί κλείνουν για άλλες δουλειές. Οι δουλειές έχουν από μόνες τους ημερομηνία λήξης. Μερικές φορές είναι και συνήθεια αυτό και λες “λίγο έμεινε, ας το κάνω”. Οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Μου έχει τύχει να μην βρίσκω άλλη σύνδεση, έναν λόγο που πηγαίνω με χαρά. Μου έχει τύχει με δουλειές να μην βλέπω πότε τελειώνει η κάθε δουλειά. Το During όταν τελείωσε, εγώ δεν είχα φτάσει στο τέλος της ακόμα. Ήθελα να έχει κι άλλο μέσα μου. Ένα μέρος του κοινού θέλει ακόμα να το δει. Τέλη Σεπτέμβρη θα πάω μια μικρή περιοδεία και κάποια στιγμή για περιορισμένες παραστάσεις θα το κάνω», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Το 2005 ξεκίνησα με τις “Σειρήνες στο Αιγαίο”. Εγώ πήγαινα ακόμα στην σχολή σκηνοθεσίας, είχα ξεκινήσει δραματική σχολή δειλά - δειλά. Δούλευα σε ένα μπαρ -ρέστοραν και μου λέει ο Περράκης “Δεν είσαι στη δραματική; Κρητικά μιλάς;”. Λέω “όχι”. Και μου είπε ότι ψάχνει για τον ρόλο, να ρωτήσω τη μάνα μου κάνα μυστικό και να κάνω δοκιμαστικό. Εγώ πήγα να περάσω καλά και έπαιξα. Συνειδητοποίησα ότι σε αυτή τη δουλειά ότι δεν πρέπει να ξεχνάς. Μου την άλλαξε τη ζωή. Μετά λες ότι τώρα γίνομαι επαγγελματίας άρα θα πρέπει να είμαι και εγώ επαγγελματίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσω τη χαρά μου. Κατάφερα να το κάνω πολύ αργότερα. Στα γυρίσματα έκανα τα γενέθλιά μου. Η επόμενη δουλειά ήταν ο μεθεπόμενος χειμώνας που δούλεψα στο θέατρο με την Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα», είπε ακόμη ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Υπήρχε συμπαράσταση, διακριτική στήριξη και βοήθεια. Δηλαδή ο τρόπος που έβλεπαν τις δουλειές μου και τις σχολίαζαν. Με αντιμετώπιζαν με σεβασμό γιατί σέβονταν τους γονείς μου. Πέρασαν από αυτή τη δουλειά αφήνοντας πίσω τους ένα ωραίο αποτύπωμα. Αν αργότερα το παιδί μου έμπλεκε με αυτή τη δουλειά και λένε στο παιδί μου “είναι ωραίος τύπος, γενναιόδωρος” είναι ό,τι καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το παιδί σου. Αυτό έκαναν και οι γονείς μου, είναι καλοί άνθρωποι. Είδα την επαγγελματική τους πλευρά με τα καλά και τα κακά τους. Αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός τρία με τέσσερα χρόνια αφότου είχα αρχίσει να δουλεύω. Αφού είχα παίξει και στο θέατρο, είχα γνωριστεί με μια άλλη πλευρά της τηλεόρασης, με την καθημερινότητα, με το σινεμά. Ήμουν τυχερός γιατί τότε γίνονταν και ταινίες», δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

«Είναι απολαυστικό που παίζω με τη μαμά μου. Κάποια στιγμή μέσα από την κούραση της δουλειάς να πεις “έλα να σου πω”. Και με τον ξένο! Μπαίνουν κάποια όρια. Κάποια στιγμή το γύρισμα μπορεί να φρενάρει από την κούραση. Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, είναι τόσοι άνθρωποι από πίσω. Για αυτούς δεν υπάρχει αυτό, είναι εκεί! Εγώ να σεβαστώ τον τρόπο που η μαμά διεκδικεί τον τρόπο που θέλει να κάνει και εκείνη αντίστοιχα. Η μάνα μου με λέει ότι είμαι ξινός. Μόνο εκείνη με λέει! Ξεσπάσματα δεν έχουμε με τη μαμά στη δουλειά. Όταν έφυγε Αμερική είχαμε 1,5 χρόνο να βρεθούμε. Ήταν δύσκολο γιατί και με τα Skype έπρεπε να συντονιστούμε και με τις ώρες. Πήγαμε, όμως, και εμείς και μείναμε ένα μήνα εκεί», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Έχω μια μικρή αδελφή από την νέα οικογένεια του πατέρα μου, την Αλκυόνη. Στην αρχή ήμασταν τρεις, μετά έγιναν δύο - δύο, ήμασταν αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, έχουμε προσπαθήσει να είμαστε μαζί και να κρατάμε τον όρο οικογένεια. Κάνουμε όλοι μαζί παρέα, είχα το άρωμα της οικογένειας. Τώρα έχω τη δική μου οικογένεια και θα ήθελα να περάσει και στο παιδί μου η ουσία αυτούς του πράγματος», ανέφερε στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR