counter

Όσκαρ 2019: Ο Σάκης Ρουβάς στέλνει Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο

Όσκαρ 2019: Ο Σάκης Ρουβάς στέλνει Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο
Όσκαρ 2019: Ο Σάκης Ρουβάς στέλνει Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο

Τα Όσκαρ 2019, πέρασαν στην ιστορία του λαμπερού θεσμού, με το Διεθνή Μέσα να παρουσιάζουν όλα όσα συνέβησαν επί σκηνής, αλλά και τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί.

Σημαντική βραδιά και για τον Γιώργο Λάνθιμο, αφού η πρωταγωνίστρια της ταινίας του The Favourite” (Η Ευνοούμενη), κατάφερε τελικά να αποσπάσει ένα βραβείο Όσκαρ, αυτό του Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Ολίβια Κόλμαν, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε επί σκηνής τον Έλληνα σκηνοθέτη, με τον Γιώργο Λάνθιμο να δακρύζει μπροστά στις κάμερες.

Τα Όσκαρ 2019 απασχόλησαν φυσικά και τα social media. Ανάμεσα στα μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού προς το πρόσωπο του Γιώργου Λάνθιμου, και αυτό του Σάκη Ρουβά.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο για την ταινία "Chevalier", δημοσίευσε φωτογραφία κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Ολίβια Κόλμαν,  ενώ έγραψε στο Instagram: "Γιώργο πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια διεθνή διάκριση της ταινίας, "Η Ευνοούμενη" – Ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου. Και στις επόμενες επιτυχίες..."

Ρουβάς - Λάνθιμος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR