counter

Έρχεται νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone - Powered by Easy 97,2

Έρχεται νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone - Powered by Easy 97,2
Έρχεται νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone - Powered by Easy 97,2

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με την Emma Stone στη νέα τους ταινία, "Kinds of Kindness" που θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι. Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η πλοκή του έργου, τόσο η Stone, όσο και οι πρωταγωνιστές του "Poor Things", Willem Dafoe και Margaret Qualley, φαίνεται να εντάσσονται στο cast. Οι Jesse Plemons, Hong Chau, Hunter Schafer, Mamoudou Athie και Joe Alwyn συμπληρώνουν το cast.

Τη διανομή της ταινίας έχουν αναλάβει η Searchlight και το indie στούντιο, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει οριστεί η 21η Ιουνίου. Ο Γιώργος Λάνθιμος συνυπογράφει το σενάριο με τον Ευθύμη Φιλίππου, μια συνεργασία που στο παρελθόν μας είχε χαρίσει τις ταινίες, «Ο Αστακός», «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» και «Κυνόδοντας».

Το "Kinds of Kidness" σηματοδοτεί την 5η φορά που ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται με την ηθοποιό, με την τελευταία τους ταινία "Poor Things" να σημειώνει τεράστια επιτυχία κερδίζοντας 4 Όσκαρ. Η Emma Stone έχει μιλήσει πολλές φορές για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο, λέγοντας μεταξύ αυτών πως: «Ο Γιώργος αισθάνεται ότι ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας του να δουλεύει με ανθρώπους ή να βάζει ανθρώπους στις ταινίες του έχει να κάνει με το ποιοι είναι ως άνθρωποι. Δεν βασίζεται μόνο στις επιδόσεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR