counter

Κιάρα Φεράνι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της, Φέντεζ και οι φωτογραφίες του μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Κιάρα Φεράνι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της, Φέντεζ και οι φωτογραφίες του μετά το κρίσιμο χειρουργείο
Κιάρα Φεράνι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της, Φέντεζ και οι φωτογραφίες του μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Απών ήταν από τα social media για κάποιο διάστημα ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ.

Ο Ιταλός ράπερ αποκάλυψε λίγες ημέρες μετά την απουσία του μέσα από το Instagram πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Κιάρα Φεράνι: Η Ιταλίδα influencer αποκαλύπτει τα μυστικά της- Τα παιδιά και η γνωριμία με τον σύζυγο της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/03 ο Φέντεζ κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα στο νοσοκομείο και έκανε γνωστό πως έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο πάγκρεας.

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν τα εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραία συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο», έγραψε ο Φέντεζ.

 

Η Κιάρα Φεράνι εννοείται πως είναι στο πλευρό του συζύγου της και πατέρα των δύο της παιδιών, καθώς ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν από την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβηθήκαμε για τα πάντα: τη διάγνωσή του, την επέμβαση, την ανάρρωση, τη ζωή μας και την κατάσταση της οικογένειάς μας. Η χειρουργική επέμβαση την Τρίτη πήγε καλά, και τώρα αναρρώνει και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση που μας δίδαξε, για άλλη μια φορά, τη σημασία του να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο, καθημερινά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας έκαναν να νιώσουμε την αγάπη τους, άπλωσαν το χέρι και έκαναν μια προσευχή για εμάς, μας έδωσε πολλή δύναμη».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR