counter

Κιάρα Φεράνι: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον σύζυγό της! "Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη"

Κιάρα Φεράνι: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον σύζυγό της! "Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη"
Κιάρα Φεράνι: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον σύζυγό της! "Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη"

Έσπασε την σιωπή της η Κιάρα Φεράνι, η οποία και έδωσε συνέντευξη το talk show Che Tempo Che Fa στην ιταλική τηλεόραση, λίγο μετά την αποκάλυψη ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Φεντερίκο, είναι στα πρόθυρα διαζυγίου

Η διάσημη Ιταλίδα influencer δεν μάσησε τα λόγια της και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η περίοδος αυτή, είναι "η χειρότερη".

«Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι» είπε η Κιάρα Φεράνι και τόνισε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη….

Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

«Τρέμω λίγο, ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε δυόμισι μήνες. Αλλά η ιστορία μου είναι μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο, βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Νομίζεις ότι κάποιος σαν εμένα είναι έτοιμος. Τίποτα όμως δεν σε προετοιμάζει για βία, ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα αν και ήμουν κάτι παραπάνω από προετοιμασμένη» είπε για το σκάνδαλο με το κέικ Pandoro.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: Instagram @chiaraferragni

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR