counter

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Απιστία ο λόγος που χώρισαν; Ο ίδιος απαντά για πρώτη φορά

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Απιστία ο λόγος που χώρισαν; Ο ίδιος απαντά για πρώτη φορά
Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Απιστία ο λόγος που χώρισαν; Ο ίδιος απαντά για πρώτη φορά

Έναν μήνα μετά τον χωρισμό της Κιάρα Φεράνι από τον ράπερ Φέντεζ, ο ίδιος έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο που αναμένεται να πάρει το ζευγάρι.

Ο ράπερ πήγε στην εκπομπή «Belve» του Rai2, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/4 και εξήγησε, τι τους οδήγησε στον χωρισμό.«Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε» είπε αρχικά ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει πιο ξεκάθαρα σχετικά με το τι  τι στάθηκε ως αφορμή για να πάρουν απόφαση ότι θα χωρίσουν. Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο, ότι όταν παρουσιάστρια τον ρώτησε, αν η δικαστική διαμάχη της Φεράνι επηρέασε τον γάμο τους, ο Fedez απάντησε: «Ναι, ναι, ναι, ναι», αλλά τόνισε πως «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε».

Διαβάστε επίσης: Κιάρα Φεράνι & Φέντεζ: Τσακώθηκαν άγρια στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους! Η μετακόμιση σε νέο σπίτι

Σε όσους τον κατηγορούν για απιστία, ο Φέντεζ απάντησε: «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά. Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ για να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: Instagram @chiaraferragni

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR