counter

Κιάρα Φεράνι & Φέντεζ: Χωρισμός - βόμβα μετά από 5 χρόνια γάμου

Κιάρα Φεράνι & Φέντεζ: Χωρισμός - βόμβα μετά από 5 χρόνια γάμου
Κιάρα Φεράνι & Φέντεζ: Χωρισμός - βόμβα μετά από 5 χρόνια γάμου

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ μετά από 5 χρόνια γάμου και την απόκτηση 2 παιδιών. 

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και με την ιστοσελίδα Dagospia ο ράπερ έφυγε από το σπίτι την περασμένη Κυριακή και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη από το περσινό Sanremo, η σχέση της Κιάρα Φεράνι και του Φέντεζ περνούσε κρίση, ωστόσο η Ιταλίδα influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον σύζυγό της που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Διαβάστε επίσης! Κιάρα Φεράνι: Ο σύζυγός της πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το συγκινητικό βίντεο από τη στιγμή που επιστρέφει σπίτι

«Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι», συμπλήρωσε το δημοσίευμα της Dagospia.

 

Photo Credits: Abaca Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR