counter

Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της (Φωτογραφίες)

Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της (Φωτογραφίες)
Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της (Φωτογραφίες)

Πόλος έλξης για πολλούς celebrities είναι κάθε καλοκαίρι η χώρα μας και τα νησιά μας. Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες είναι η Κιάρα Φεράνι, η οποία ταξίδεψε στη Μύκονο.

Η Ιταλίδα Instagrammer κοινοποίησε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τον νησί των ανέμων, στο οποίο, όπως έκανε γνωστό βρέθηκε για το bachelorette της αδερφής της, Φραντζέσκα Φεράνι.

Δείτε επίσης - Κιάρα Φεράνι: Συγκλονίζει ο σύζυγός της, "Ήμουν άρρωστος από τα αντικαταθλιπτικά, έχασα 5 κιλά σε 4 μέρες"

Στη Μύκονο η Κιάρα Φεράνι

Η Κιάρα Φεράνι πόζαρε με θέα το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο και στη λεζάντα έγραψε: «Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής μου Φραντζέσκα. Για την περίσταση φοράω custom made Atelier Emé».

Η ανάρτηση της influencer γέμισε αμέσως με σχόλια και likes από τους 29,4 εκατομμύρια ακολούθους της, οι οποίοι την αποθέωσαν για την εμφάνιση της.

Αξίζει να σημειωθεί πως και πέρσι το καλοκαίρι η Κιάρα Φεράνι είχε βρεθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα και στις Σπέτσες, ενώ το καλοκαίρι του 2021 η instagrammer επέλεξε την Αθήνα και το Πόρτο Χέλι.  

Photo Credits: Instagram - chiaraferragni

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR