counter

Κιάρα Φεράνι: Συγκλονίζει ο σύζυγός της, "Ήμουν άρρωστος από τα αντικαταθλιπτικά, έχασα 5 κιλά σε 4 μέρες"

Στις φήμες που θέλουν τον γάμο του με την Κιάρα Φεράνι να περνάει κρίση απάντησε ο Φέντεζ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ιταλός τραγουδιστής κοινοποίησε κάποια instastories και έκανε γνωστό πως περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Δείτε επίσης - Κιάρα Φεράνι: Οι διακοπές στην Ύδρα και στις Σπέτσες και η topless φωτογραφία

Κιάρα Φεράνι – Η εξομολόγηση του συζύγου της, Φέντεζ

 «Επειδή γράφουν πολλά ψέματα για μένα και για την οικογένειά μου, αποφάσισα -και έτσι είναι το σωστό -να σας πω εγώ τι πραγματικά έχει συμβεί τους δυο τελευταίους μήνες» είπε αρχικά ο Φέντεζ.

Στη συνέχεια ο σύζυγος της influencer αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο στο πάγκρεας που αντιμετώπισε και στα αντικαταθληπτικά χάπια που πήρε μετά την περιπέτεια αυτή:  «Έφτασα στο σημείο να έχω τικ στο στόμα και να μην μπορώ να μιλήσω».

Ο Φέντεζ εξήγησε πως ο λόγος που δεν βρισκόταν στο πλευρό της Κιάρα Φεράνι τους τελευταίους μήνες είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και οι δυσκολίες που βιώνει στην προσπάθεια του να κόψει αυτά τα χάπια.Ο ίδιος ανέφερε πως έχει σπασμούς, ζάλη, πονοκεφάλους, ναυτία, ενώ έχασε 5 κιλά σε 4 ημέρες.

«Εχω ζαλάδες και με πιάνει κρύος ιδρώτας, αλλά μέρα με την μέρα, βελτιώνομαι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο Φέντεζ έκανε μια ανάρτηση για την Κιάρα Φεράνι, που είναι το στηριγμά του όλο αυτόν τον καιρό.

«Όταν συμβαίνει κάτι πολύ τραυματικό στη ζωή σας (όπως μια σοβαρή ασθένεια ή ένα μεγάλο πένθος) φροντίστε την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία και μην παραμελείτε τα συναισθήματά σας ή των ανθρώπων γύρω σας», έγραψε.

 

 

Photo Credits: Instagram

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR