counter

Ιβάνα Τραμπ: Στη Νέα Υόρκη τελέστηκε η κηδεία της- Σύσσωμη η οικογένεια Τραμπ (Φωτογραφίες)

Ιβάνα Τραμπ: Στη Νέα Υόρκη τελέστηκε η κηδεία της- Σύσσωμη η οικογένεια Τραμπ (Φωτογραφίες)
Ιβάνα Τραμπ: Στη Νέα Υόρκη τελέστηκε η κηδεία της- Σύσσωμη η οικογένεια Τραμπ (Φωτογραφίες)

Η πρώτη σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα Τραμπ, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν σε ηλικία 73 ετών.

Η επίσημη αιτία θανάτου της αναφέρεται ως τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στον θώρακά της. Η πτώση της 73χρονης έχει χαρακτηριστεί ως ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ κρίθηκε ως ατύχημα, καθώς επήλθε από τραύματα που υπέστη μετά από πτώση.

Τελέστηκε η κηδεία της Ιβάνα Τραμπ

Στη Νέα Υόρκη τελέστηκε η κηδεία της Ιβάνα Τραμπ και παρόντες ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια, καθώς και τα τρία παιδιά της εκλιπούσης με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ: η Ιβάνκα, ο Ντόναλντ Τζούνιορ και ο Έρικ.

Στους επικήδειους, ο Έρικ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του ήταν «η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου» και «μια δύναμη της φύσης», ενώ η Ιβάνκα Τραμπ τη χαρακτήρισε «πρωτοπόρο», όπως μεταδίδει η New York Post.

Μικρός ήταν ο αριθμός των προσώπων που παρέστη στην τελετή, ενώ δεν επιτράπηκε η παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Η Ιβάνα παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977 και το ζευγάρι χώρισε το 1992. Ο γάμος τους κλονίστηκε από τη σχέση του Τραμπ με την Μάρλα Μέιπλς, η οποία απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων και περιοδικών στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Η Ιβάνα Τραμπ συνέχισε την επαγγελματική σταδιοδρομία της, δημιουργώντας τις δικές της κολεξιόν ρούχων και προϊόντων ομορφιάς, ενώ έγραψε βιβλία. Έκανε τέσσερις γάμους, έναν πριν από εκείνον με τον Ντόναλντ Τραμπ και άλλους δύο μετά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πηγή φωτογραφιών: abacapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR