counter

Ιβάνα Τραμπ: Ο γάμος με τον Ντόναλντ Τραμπ, η απιστία και ο ξαφνικός θάνατος

Ιβάνα Τραμπ: Ο γάμος με τον Ντόναλντ Τραμπ, η απιστία και ο ξαφνικός θάνατος
Ιβάνα Τραμπ: Ο γάμος με τον Ντόναλντ Τραμπ, η απιστία και ο ξαφνικός θάνατος

Μια ζωή σαν παραμύθι έζησε η Ιβάνα Τραμπ, η οποία θα μείνει στην ιστορία με την ατάκα «Don't get mad, get everything», δηλαδή «Μην εκνευριστείς αλλά πάρε του (τα) όλα», την οποία είπε όταν έμαθε για την απιστία του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ. Το βιογραφικό της είναι αρκετά πλούσιο και πραγματικά αξίζει να το δεις...

Η Ιβάνα Τραμπ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, με την αιτία θανάτου να παραμένει άγνωστη, μιας και αν και πέθανε από ανακοπή καρδιάς, δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να την προκάλεσε σε πρώτη φάση. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο πρώην σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ και είδηση μέσα σε λίγη ώρα, έκανε τον γύρο του κόσμου!

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγαπούσαν, και είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια σπουδαία και εμπνευσμένη ζωή. Το καμάρι και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως ήμασταν όλοι τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!», έγραψε ο ίδιος στο δίκτυο Truth Social, που έχει λογαριασμό μετά την αποβολή του από το Twitter.

Η Ιβάνα Μαρί Τραμπ, το γένος Ζελνίτσκοβα (αγγλικά: Ivana Marie Trump, 20 Φεβρουαρίου 1949 – 14 Ιουλίου 2022) ήταν Τσεχοαμερικανίδα επιχειρηματίας, προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας και μοντέλο. 

Ζούσε στον Καναδά κατά τη δεκαετία του 1970 και έπειτα μετακόμισε στιςΗνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977. Κρατούσε βασικές διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Τραμπ ως αντιπρόεδρος του εσωτερικού σχεδιασμού, ως διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος του καζίνο Trump's Castle και ως διαχειρίστρια του Plaza Hotel.

Το διαζύγιο της Ιβάνας από τον Ντόναλντ Τραμπ, που ολοκληρώθηκε το 1992, ήταν αντικείμενο ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην δεκαετία του 1990. Μετά το διαζύγιο ανέπτυξε δικές της γραμμές ειδών ένδυσης, κοσμημάτων μόδας και προϊόντων ομορφιάς. Η Ιβάνα έγραφε μια συμβουλευτική στήλη για την Globe με τίτλο "Ask Ivana" (από το 1995 έως το 2010) και έχει γράψει διάφορα βιβλία φαντασίας, αυτοβοήθειας και μια αυτοβιογραφία.

Με τον Rossano Rubicondi

Ιβάνα Τράμπ: Η απιστία του Ντόναλντ και τα παιδιά της

Η Ιβάνα με τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Νέας Υόρκης, τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και το διαζύγιό τους απασχόλησε τα ΜΜΕ όσο λίγα. Η αιτία του διαζυγίου ήταν η απιστία του Ντόναλντ, αφού η Ιβάνα ανακάλυψε πως την απατούσε με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, την οποία και παντρεύτηκε αργότερα και μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Τίφανι.

Βίντεο που αναλύει το πώς διαλύθηκε ο γάμος τους (!)

Η Ιβάνα Τραμπ είχε υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας και μετά τον χωρισμό τους έλαβε -μεταξύ άλλων- 14 εκατομμύρια δολάρια και μια έπαυλη στο Κονέκτικατ. Μετά το διαζύγιο της με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνα παντρεύτηκε άλλες δύο φορές: Από το 1995 μέχρι και το 1997 ήταν παντρεμένη με τον Ιταλό επιχειρηματία Riccardo Mazzucchelli και από το 2008 μέχρι το 2009 με τον Ιταλό ηθοποιό Rossano Rubicondi.

H είσοδος των παιδιών του στην τελετή ορκομωσίας του

Η Ιβάνα Τραμπ είχε περιγράψει τη ζωή με τον Τραμπ και την ανατροφή των τριών παιδιών τους στα απομνημονεύματά της, το 2017, με τίτλο «Raising Trump». Η ζωή τους, είχε πολλές διακυμάνσεις και εκείνοι ήταν σε κόντρα για πολλά χρόνια, αλλά οι σχέσεις τους είχαν αποκατασταθεί, με την ίδια την Ιβάνα Τραμπ να αναφέρει ότι είχαν επικοινωνία περίπου μία φορά την εβδομάδα. Μαζί με τον Ντόναλτ Τραμπ, είχαν αποκτήσει 3 παιδιά: τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, την Ιβάνκα Τραμπ και τον Έρικ Τραμπ. Η κόρη τους μάλιστα, Ιβάνκα ήταν ανώτερη σύμβουλος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, και την αποχαιρέτισε με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR