counter

Ιβάνα Τραμπ: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Ιβάνα Τραμπ: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής
Ιβάνα Τραμπ: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη στο διαμέρισμα στο Μανχάταν σε ηλικία 73 ετών.

Η επίσημη αιτία θανάτου της αναφέρεται ως τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στον θώρακά της. Η πτώση της 73χρονης έχει χαρακτηριστεί ως ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ κρίθηκε ως ατύχημα, καθώς επήλθε από τραύματα που υπέστη μετά από πτώση.

Η Ιβάνα Τραμπ υπέστη τραύμα στον κορμό της, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατρικού Εξεταστή της Νέας Υόρκης (OCME), κάνοντας παράλληλα λόγο για ατύχημα.

«Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από τραύμα πρόσκρουσης στον κορμό της. Έχοντας δημοσιοποιήσει αυτήν την απόφαση, η OCME δεν θα σχολιάσει περαιτέρω την έρευνα», ανέφερε η OCME.

Την ίδια στιγμή ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στις σκάλες του διαμερίσματός της.

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Παντρεύτηκαν το 1977 και χώρισαν το 1992. Είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Τραμπ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR