counter

“Ήταν ψέμα ότι ήμουν ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού…”

“Ήταν ψέμα ότι ήμουν ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού…”
“Ήταν ψέμα ότι ήμουν ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού…”

Είναι νέος, ωραίος και πολύ επιτυχημένος. Φέτος εμφανίζεται στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Κάνε Παζάρι».

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Παύλο Χρίστου και το People και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

-Πριν από καιρό, τα δημοσιεύματα σε ήθελαν ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού.

Με ενόχλησε γιατί ήταν ψέμα και στηρίχτηκε τόσο καλά, που φάνηκε σαν αλήθεια! Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τότε με έδειχναν να τη φιλάω στο στόμα, ωστόσο δεν ίσχυε. Αν ήμουν με τη Ναταλία και δεν ήθελα να γίνει γνωστό, υπήρχε περίπτωση να πάω στα μπουζούκια να τη φιλήσω στο στόμα; Έκαναν το μοντάζ τους τα παιδιά, καλά το έκαναν, είναι η δουλειά τους, αλλά δεν ισχύει. Η Ναταλία είναι μια γλυκιά και όμορφη γυναίκα, όμως δεν έχουμε κοινά σαν άνθρωποι που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε σχέση. Είναι φίλη μου, μου έχει σταθεί σε πολλά θέματα. Το ίδιο πιστεύω ότι έχω κάνει κι εγώ σαν φίλος για εκείνην. Από εκεί και πέρα με ενόχλησε γιατί το είδε και η μητέρα μου και απόρησε που είδε φωτογραφίες μου με μια γυναίκα στα περιοδικά, από τη στιγμή που δεν της γνώρισα καμία από τις πρώην μου. Πιο πολύ ενοχλήθηκα που φάνηκε ότι έκρυψα κάτι από την οικογένειά μου, όχι επειδή μας είπαν ζευγάρι με τη Ναταλία.

Ο Αλέξης Παππάς σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του στην πασαρέλα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR