counter

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου στο νέο επεισόδιο του "Survivor" ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση στους τηλεθεατές και στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε οικειοθελώς.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση που επηρεάζει και τις δύο ομάδες και κυρίως την Κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η Κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης! Τζέιμς Καφετζής: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivοr - "Δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ"

Το σχόλιο της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Κάτι είχα καταλάβει. Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια στην ομάδα και σε μένα θα είναι αρκετά μεγάλη. Μου έδινε ώθηση. Εύχομαι να είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω τους λόγους που έφυγε ο Αλέξης. Ελπίζω όταν τελειώσει το παιχνίδι να κάνουμε ξανά παρέα», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

«Ο Αλέξης ήταν αυτός που έδινε χρήσιμες συνβουλές. Γνωρίζω κι εγώ τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση. Εύχομαι κι εγώ από τη σειρά μου να είναι όλα καλά στην Ελλάδα και σίγουρα ο Αλέξης θα είναι μια αισθητή απουσία στην ομάδα μας», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR