counter

Αλέξης Παππάς: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Αλέξης Παππάς: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor
Αλέξης Παππάς: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Στο επεισόδιο του "Survivor" την Κυριακή 21 Απριλίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες και στους τηλεθεατές πως ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε οικειοθελώς.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση που επηρεάζει και τις δύο ομάδες και κυρίως την Κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η Κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Πριν από λίγη ώρα, ο Αλέξης Παππάς έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης! Χαμός στο Survivor με την ατάκα του Παπαχαραλάμπους για τις γυναίκες: "Μας είπε άχρηστες ρε φίλε"

Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά

«Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά & δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία.

Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γι’ αυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου. Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου.

ΥΓ: Φίλε @jamie.kaf , το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ’ ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει!», έγραψε στη λεζάντα ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε την ανάρτησή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR