counter

Η Madonna φόρεσε το "κόσμημα - σιδεράκια" και μάλιστα χρυσά! (Video)

Η Madonna φόρεσε το "κόσμημα - σιδεράκια" και μάλιστα χρυσά! (Video)
Η Madonna φόρεσε το "κόσμημα - σιδεράκια" και μάλιστα χρυσά! (Video)

Κάποτε δημιουργούσε τις τάσεις τώρα τις ακολουθεί! Η βασίλισσα της ποπ Madonna  (δεν χάνεις τον θρόνο σου τόσο εύκολα) έγινε το επόμενο "θύμα" της νέας μόδας των pop stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η νέα μόδα είναι τα εντυπωσιακά κοσμήματα... στα δόντια που φοριούνται σαν μασελάκι, ναι σαν αυτά που στο σχολείο βασάνισαν την παιδική μας ηλικία. Αυτά βέβαια κατασκευάζονται από πανάκριβα υλικά: χρυσό, λευκόχρυσο, πλατίνα και μερικές φορές έχουν και μικρά διαμαντάκια!

Την τάση ξέκινησαν οι εκπρόσωποι της hip hop και r&b σκηνής, Chris Brown, Kanye West και την απογείωσαν η Rihanna, o Justin Bieber και τώρα έφτασε και η σειρά της Madonna.

H star που την προηγούμενη εβδομάδα έγινε 55 ετών εμφανίστηκε στο κέντρο γυμναστικής Hard Candy που εγκαινίασε στη Ρώμη και μόλις κατέβηκε από τη λιμουζίνα και χάρισε τα χαμόγελα στους χιλιάδες θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν να τη δουν... τρόμαξαν!

Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι πρόκειται για το γνωστό κόσμημα - σιδεράκι φτιαγμένο από χρυσό κι έτσι ησύχασαν! Δείτε το video.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR