counter

Πένθος για την οικογένεια της Μαντόνα: Πέθανε ο αδερφός της

Πένθος για την οικογένεια της Μαντόνα: Πέθανε ο αδερφός της
Πένθος για την οικογένεια της Μαντόνα: Πέθανε ο αδερφός της

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της Μαντόνα, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός της, Άντονι Τσικόνε, πέθανε σε ηλικία 66.

Ο μουσικός Τζο Χένρι, ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδερφή της Μαντόνα, Μέλανι Τσικόνε, έκανε τη θλιβερή ανακοίνωση μέσω Instagram το Σάββατο.

Δείτε επίσης - Μαντόνα: Η απάντηση σε όσους σχολίασαν το πρόσωπό της - "Υποκλιθείτε σκύλες"

Μαντόνα – Η ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού της

«Ο κουνιάδος μου, Άντονι Τσικόνε, βγήκε έφυγε χθες το βράδυ. Τον ξέρω από τα 15 μου, την άνοιξη της ζωής μας στο Μίσιγκαν, έχουν περάσει τόσα χρόνια τώρα. Όπως σημειώνει ο αδελφός Dave Henry (που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία), ο Άντονι ήταν ένας πολύπλοκος χαρακτήρας. Ένας θεός ξέρει σε πόσες στιγμές συγκρουστήκαμε, όπως τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα πιο πολύ από τις φορές που ήμουν διατεθειμένος να τον αφήσω. Αλλά τα προβλήματα εξαφανίζονται και η οικογένεια παραμένει. Αντίο, λοιπόν, αδερφέ Anthony. Θέλω να πιστεύω ότι ο θεός στον οποίο πίστευε η ευλογημένη μητέρα σου (και η δική μου) την έχει εκεί, περιμένοντας να σε υποδεχθεί. Τουλάχιστον για σήμερα, κανείς δεν θα με αποτρέψει από αυτό το όραμα», έγραψε ο Τζο Χένρι στη λεζάντα μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας του Άντονι Τσικόνε.

Μαντόνα – Η σχέση με τον αδερφό της Άντονι Τσικόνε

Η Μαντόνα, η οποία είναι ένα από τα οκτώ παιδιά, μεγάλωσε στο Μίσιγκαν, όπου διέμενε ο μεγαλύτερος αδερφός της όταν πέθανε.

Ο Άντονι πάλευε πολύ καιρό με τον αλκοολισμό και φέρεται να ήταν άστεγος για αρκετά χρόνια. Κάποια στιγμή ζούσε κάτω από μια γέφυρα στο Μίσιγκαν.

Τον Δεκέμβριο του 2017, η Daily Mail ανέφερε ότι ο Άντονι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σε μια εγκατάσταση αποκατάστασης και αργότερα επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του στο σπίτι.

Πριν κάποια χρόνια ο Άντονι μίλησε εναντίον της Μαντόνα και της υπόλοιπης οικογένειάς του, κατηγορώντας τους ότι δεν νοιάζονται για εκείνον.

«Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους – ένα μη άτομο. Είμαι μια ντροπή. Αν πάγωνα μέχρι θανάτου, η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε επί έξι μήνες, ή δεν θα ενδιαφερόταν για αυτό», είπε το 2011 στην Daily Mail.

«Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος αν πέθαινα από υποθερμία, τότε δεν θα έπρεπε να ανησυχεί πια για μένα και το ενδεχόμενο να πεθάνω. Είναι μεγάλος και υποφέρει από κατάθλιψη», είχε αναφέρει, ενώ για τη σχέση του με την Μαντόνα είχε δηλώσει πως: «δεν αγάπησε ποτέ ο ένας τον άλλον».

Photo Credits: AFP FORUM (VISUAL)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR