counter

Στην εντατική η Μαντόνα! Αναβάλλει την περιοδεία της

Στην εντατική η Μαντόνα! Αναβάλλει την περιοδεία της
Στην εντατική η Μαντόνα! Αναβάλλει την περιοδεία της

Αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα.

Ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της pop star καθώς ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Ο μάνατζερ και παραγωγός της, Guy Oseary, ανακοίνωσε στο Instagram ότι η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία».

Δείτε επίσης - Madonna: Το σπίτι της είναι ολόλευκο και οι vintage πινελιές κυριαρχούν! Το βίντεο μέσα από το dressing room

Η Μαντόνα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, για την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της.

«Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες» πρόσθεσε ο Guy Oseary.

Photo Credits: abacapresss

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR