counter

Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: “Ανυπομονώ για ένα παιδί...”

Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: “Ανυπομονώ για ένα παιδί...”
Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: “Ανυπομονώ για ένα παιδί...”

Στην εφημερίδα Real Life έδωσε πρόσφατα μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Dancing with the stars 6 «Γνώρισα ανθρώπους που ήταν πολύ καλοί και ένιωσα αληθινά συναισθήματα, όπως αυτά για τον χορευτή µου, ένα παιδί 22 χρόνων, που έχει όλη τη λαχτάρα, την αγνή πρόθεση και την ανάγκη να το ζήσει».

Και εξομολογήθηκε τους στόχους που έχει βάλει στη ζωή της τώρα που πλησιάζει τα 30. «Ακούω ότι είναι η πιο ωραία δεκαετία της ζωής ενός ανθρώπου, ιδιαίτερα μιας γυναίκας. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι διαφορετικό από τους φίλους µου, που είναι ήδη 30. Τα κεράκια είναι που αλλάζουν. Είμαι από τις γυναίκες που θα ήθελαν να δημιουργήσουν οικογένεια και να κάνουν παιδιά σε αυτή τη δεκαετία. Ανυπομονώ για ένα παιδί».

 Στη συνέχεια περιέγραψε στον ιδανικό άντρα. «Ο ιδανικός για εμένα είναι ένας άνθρωπος µε καθαρή ψυχή, χωρίς δεύτερες σκέψεις και στρατηγικές. Τρυφερός, να ξέρει τι θέλει, όπως κι εγώ, και να πατάει γερά στα πόδια του. Δεν είναι εύκολο… Μοιάζει λίγο µε τον Mr. Perfect. Μου λένε όμως ότι υπάρχει, γι’ αυτό ψάχνω να τον βρω. Με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, αλλά όχι να είναι αντικειμενικά όμορφος. Με ενδιαφέρει να µου αρέσει μένα, που σημαίνει ότι μπορεί να µου αρέσει κάποιος µε παραπάνω κιλά. Είναι τελείως υποκειμενικό. Δεν είχα ποτέ σχέση µε μοντέλα. Δεν μπορώ να έχω σχέση µε έναν νάρκισσο. Οι τέλειες αναλογίες δεν µε ελκύουν σε έναν άντρα. Ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο όπως είναι, µε τα ελαττώματά του. Αυτό σημαίνει έρωτας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR