counter

Βίκυ Κάβουρα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Βίκυ Κάβουρα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της
Βίκυ Κάβουρα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο η Βίκυ Κάβουρα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μπαίνει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, ενώ παράλληλα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στους πρώτους μήνες της κύησης.

Διαβάστε επίσης! Paparazzi! Βίκυ Κάβουρα: Στο γήπεδο με την μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα & φουσκωμένη κοιλίτσα (Photos)

«Είμαι 7μιση μηνών, μπαίνω στον 8ο…Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι… Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση. Το έχει το 2% των γυναικών, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Είχα και το θέατρο τότε.  Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου. Ήταν το χειρότερό μου, μου μύριζε όταν έμπαινα μέσα. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχεις ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις πιο πολύ άρρωστη, παρά έγκυος. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε:

«Γεννήθηκα για να γίνω μαμά, το έλεγα από μικρό παιδί. Όταν βρήκα και τον σύντροφο δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω μαμά. Είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου, γιατί έτσι είναι και επιλογή ο σύντροφος. Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι. Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR