counter

Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τα εφηβικά του χρόνια: “Mε έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ”

Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τα εφηβικά του χρόνια: “Mε έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ”
Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τα εφηβικά του χρόνια: “Mε έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ”

Τον Γιάννη Στάνκλογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εφηβικά του χρόνια τα οποία ήταν «ζόρικα», στα παιδιά του, στο λόγο που τον συνέλαβαν αλλά και σε ένα παλιό σκηνικό που τον είχαν κλέψει.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου

«Προς το τέλος της Γ’ λυκείου άρχισα να διαβάζω αρκετά, μου άρεσε. Στη δραματική σχολή μπήκα γιατί με γοήτευαν αυτά που μου έλεγαν φίλοι μου ότι έκαναν εκεί» είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκλογλου.

Στη συνέχεια σχετικά με το πόσο τον έχει βοηθήσει η αναγνωρισιμότητα στη ζωή του εξομολογήθηκε: «Η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε σε κάτι ουρές στην τράπεζα. Αν και δε θέλω».

«Τα παιδιά μου δε βλέπουν τόσο τηλεόραση, αλλά έχουν δει όλες τις παραστάσεις μου. Η κόρη μου παίζει θέατρο μαζί με τη μαμά της. Μακάρι να ξεφύγει από το επάγγελμά μας, γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του ηθοποιού. Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου» δήλωσε η ηθοποιός.

Σχετικά με τα εφηβικά του χρόνια ο Γιάννης Στάνκογλου περιέγραψε: «Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου, έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά…» ενώ συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να βλέπω τις ρυτίδες μου, που μεγαλώνω. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω αυτό που θέλω».

Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου διηγήθηκε ένα περιστατικό που τον είχαν κλέψει στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικα: «Μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν “μαγέψει” ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα. Το περιστατικό έγινε στη Μαλαισία και μου πήραν 400-500 ευρώ. Ζήτησα να μου στείλουν χρήματα από την Ελλάδαγια να επιστρέψω».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR