counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: "Δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ακουγόταν αλλά δεν ίσχυε"

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: "Δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ακουγόταν αλλά δεν ίσχυε"
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: "Δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ακουγόταν αλλά δεν ίσχυε"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Super Κατερίνα σε μια συνέντευξη ποταμό, το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Happy Day ρωτήθηκε για το θέμα με τον Γιάννη Στάνκογλου και τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το οποίο είχε αναδειχθεί από την εκπομπή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Σε πρώτη φάση, επειδή κι εγώ είμαι αρκετά παρορμητική κι αυθόρμητη, έχουν γίνει πράγματα που εκ των υστέρων όπως τα βλέπω διατυπωμένα ή όπως έχουν αναπαραχθεί λέω ‘τι το ‘θελα και το ‘πα’. Όπως πολλές φορές απομονώνονται κουβέντες μας που έχουν μπει στο πλαίσιο μίας 10λεπτης κουβέντας και δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά εννοούμε. Είναι διαφορετικό να πεις μία κουβέντα και να την πάρεις από μία συζήτηση μεγάλη… Οπότε ναι κατά καιρούς γίνονται πράγματα, αλλά έχω μάθει να το ελέγχω σε μεγάλο βαθμό. Με τον Γιάννη Στάνκογλου δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Ήταν ένα ρεπορτάζ για έναν άνθρωπο που ήταν διαζευγμένος που ειπώθηκε στο πλαίσιο σχολιασμού μίας συνέντευξης που ο ίδιος είχε δώσει στον Τάσο Τρύφωνος και για το πόσο είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Ειπώθηκε με σεβασμό, χωρίς ονόματα από εμάς, χωρίς να θίξουμε κανένα.

Διαβάστε επίσης: Η Μπέττυ Μαγγίρα για όσα ακούστηκαν για Στάνκογλου & Χρηστίδου: "Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε τηλέφωνο για ρεπορτάζ"

Από εκεί και πέρα, όμως, είμαι άνθρωπος που αν καταλάβω ότι κάποιος ενοχλείται ή πάρει άλλες διαστάσεις, θα βγω μπροστά και θα πω συγγνώμη και θα ανασκευάσω. Δεν φοβάμαι. Σε ένα ζωντανό μπορεί να γίνει ένα λάθος, ειδικά όταν ζητάς σε ανθρώπους όπως είναι η Τίνα ή οι ρεπόρτερ μας να βγάζουν πρωτογενή θέματα, μπορείς να πέσεις κι έξω. Ήταν μία πληροφορία που εκ του αποτελέσματος δεν ίσχυε, μπορεί να ακουγόταν στην πιάτσα αλλά δεν ίσχυε. Ήταν λάθος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR