counter

Αλεξάνδρα Ούστα: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και η απάντηση στο αν την ενοχλεί που τη ρωτούν για τον Σάκη Μπουλά

Αλεξάνδρα Ούστα: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και η απάντηση στο αν την ενοχλεί που τη ρωτούν για τον Σάκη Μπουλά
Αλεξάνδρα Ούστα: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και η απάντηση στο αν την ενοχλεί που τη ρωτούν για τον Σάκη Μπουλά

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό “Εγώ” και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο έδωσε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Αλεξάνδρα Ούστα: Η εξομολόγηση για τον θηλασμό και η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της – “Θηλάζω 20 μήνες και είμαι καλά”

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ούστα ρωτήθηκε και για τον Σάκη Μπουλά και αν την ενοχλεί που τη ρωτούν συνέχεια για τη σχέση που είχε μαζί του πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Ούστα για την οικογένειά της και τον Σάκη Μπουλά

-Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου από τότε που έγινες μητέρα;

Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό μου επίτευγμα. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τον κόσμο. Καταλαβαίνω περισσότερο πλέον τη σημασία του να διεκδικώ πράγματα για μένα και το παιδί μου. Επίσης νιώθω πιο ανοιχτή στο να επικοινωνήσω με τον κόσμο, αλλά κατανοώ και σε τι διαδικασία μπαίνεις, για να μάθεις πράγματα που θεωρούσες ότι τα ήξερες, αλλά τελικά δεν είναι όπως τα νόμιζες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι καινούργιο μαζί με τον μικρό ή μαζί με τον μπαμπά του. Κι αυτό είναι πανέμορφο!

-Πώς είναι να συνυπάρχετε και στη ζωή και στην ίδια δουλειά με τον σύζυγό σου Γιάννη Σαρακατσάνη;

Μια χαρά είναι. Τον Γιάννη τον θαυμάζω και τον καμαρώνω από πριν γνωριστούμε. Λατρεύω τον τρόπο σκέψης του και το πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει. Έτυχε αργότερα να δουλέψουμε και μαζί σε παραστάσεις του. Υπήρχαν φορές που περάσαμε φανταστικά και άλλες που υπήρχαν μικροεντάσεις, αλλά είχε κι αυτό ενδιαφέρον. Γιατί μιλούσαμε γι’ αυτό και δεν το «βάζαμε κάτω από το χαλί». Όπως κάνουμε σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας και ο Γιάννης είναι πολύ συζητήσιμος και ανοιχτόμυαλος.

-Υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο παιδί;

Είμαστε χαλαροί. Δεν έχουμε πρόβλημα αν μας προκύψει, θα χαιρόμασταν πάρα πολύ. Αλλά όλα γίνονται ή δεν γίνονται για κάποιο λόγο.

-Σε ενοχλεί που σε ρωτούν συνέχεια για τον Σάκη Μπουλά;

Πρόσφατα κι εγώ βρήκα αν με ενοχλούσε και τι ήταν αυτό που με ενοχλούσε. Ναι με ενοχλούσε σε έναν μεγάλο βαθμό. Πια, έχουν περάσει κάποια χρόνια, έχω παντρευτεί, έχω δημιουργήσει οικογένεια. Δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει να ανασύρουμε πράγματα από το παρελθόν. Με ενοχλούσε παλιότερα, γιατί κι εγώ μπορεί να μην είχα στη ζωή μου σημαντικές κατακτήσεις κι έτσι αισθανόμουν λίγο μειονεκτικά. Τώρα πια νιώθω πιο άνετα να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι τακτοποιημένο μέσα μου και έχω προχωρήσει στη ζωή μου.

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο «μάθημα» που έλαβες από τον Σάκη Μπουλά;

Ήταν πάρα πολλά…. Ένα από αυτά είναι ότι έμαθα να ζω τη ζωή στο έπακρον. Γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική και δεν αξίζει να την χαραμίζω ανούσια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR