counter

Αλεξάνδρα Ούστα & Γιάννης Σαρακατσάνης: "Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας"

Αλεξάνδρα Ούστα & Γιάννης Σαρακατσάνης: "Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας"
Αλεξάνδρα Ούστα & Γιάννης Σαρακατσάνης: "Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας"

Καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης και μίλησαν για όλους και για όλα στη Τζένη Θεωνά.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του με τον γιο του και αποκάλυψε αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

Δείτε επίσης! Αλεξάνδρα Ούστα: “Είχα δύσκολο τοκετό και για τρεις μέρες έβλεπα το μωρό μου μόνο για 5 λεπτά”

Όσα είπαν η Αλέξανδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης

Αλεξάνδρα Ούστα: «Εγώ μεγάλωσα με τον αδερφό μου και θα ήθελα και ο γιος μου να έχει αδελφάκι. Τα πράγματα δεν τα παραγγέλνεις και έρχονται. Όσο μεγαλώνει το ηλικιακό gap απομακρύνομαι και εγώ σιγά σιγά από αυτή την ιδέα».

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Το έχουμε συζητήσει για να κάνουμε παιδί προ διετίας αλλά προέκυψαν οι συνθήκες και το απαγόρευσαν. Καταλαβαίνω τα οφέλη του να έχεις δύο παιδιά αλλά αυτή τη στιγμή φοβάμαι. Φοβάμαι πώς θα ανταπεξέλθω οικονομικά, με τον χρόνο. Μας κλόνισε κι αυτό που έγινε με τη γέννα και λες τώρα ξαναρίχνουμε μια ζαριά και τι θα γίνει, αν θα πάνε καλά. Αισθάνομαι ότι είμαστε πλήρεις».

Γιάννης Σαρακατσάνης: «Ο θηλασμός ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας. Και η Αλεξάνδρα είχε κουραστεί και να είχε τελειώσει νωρίτερα ο θηλασμός. Αν την έβλεπα να είναι καλά δεν θα το επέλεγα. Αλλά έγινε μια ρήξη και υποχώρησα και είπα την εμπιστεύομαι».

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχω την αίσθηση επειδή δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό και ιδίως οι άντρες, έχουν μια απόσταση το πώς αντιμετωπίζεται αυτό. Ένιωσα πίεση αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή τέθηκε πιο σοβαρή το ζήτημα αλλά ήμουν και εγώ σε μια κατάσταση που είχα σκεφτεί να σταματήσω. Ήξερα ότι θα πάρει χρόνο».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR