counter

Γενέθλια για τον γιο της Αλεξάνδρας Ούστα: Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο

Γενέθλια για τον γιο της Αλεξάνδρας Ούστα: Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο
Γενέθλια για τον γιο της Αλεξάνδρας Ούστα: Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Αλεξάνδρα Ούστα και τον Γιάννη Σαρακατσάνη, καθώς ο γιος τους έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τέσσερα χρόνια ζωής.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ούστα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια του μικρού της πρίγκιπα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, όταν ο γιος της ήταν στη θερμοκοιτίδα και εκείνη βρισκόταν δίπλα του.

«Η εμπειρία ήταν τρομακτική. Συνέβησαν διάφορα πράγματα ξαφνικά που είχαν μια τραγικότητα. Δεν ήξερα τι να συναντήσω, ένιωσα ότι ήμουν πολύ κοντά σε κάτι… θείο. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν μπορούσα να δω το μωρό μου. Είχα δύσκολο τοκετό και για τρεις μέρες έβλεπα το μωρό μου μόνο για 5 λεπτά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να περπατήσω μέχρι την Μονάδα που τον είχαν. Έκανα καισαρική, πονούσα. Από την άλλη προσπαθούσα να παίρνω δύναμη, για όταν γίνω καλά να τον πάρω αγκαλιά», είχε δηλώσει η Αλεξάνδρα Ούστα σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον δύσκολο τοκετό που είχε.

Δείτε επίσης! Αλεξάνδρα Ούστα & Γιάννης Σαρακατσάνης: "Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας"

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ούστα

«Με αυτή την αφιλτράριστη και καθόλου κολακευτική πρώτη μας φωτογραφία μαζί, γιορτάζουμε σήμερα 4 χρόνια από εκείνο το χειμώνα που ήρθε το μόνιμο καλοκαίρι στη ζωή μας... 4 χρόνια Αύγουστος. 4 χρόνια μαμά», έγραψε η Αλεξάνδρα Ούστα στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR