counter

Αλεξάνδρα Ούστα: "Βάπτιση δεν έχουμε κάνει στο παιδί μας και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε"

Αλεξάνδρα Ούστα: "Βάπτιση δεν έχουμε κάνει στο παιδί μας και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε"
Αλεξάνδρα Ούστα: "Βάπτιση δεν έχουμε κάνει στο παιδί μας και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε"

Στη κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» και στην δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, στον γιο της αλλά και στα καλλιστεία όπου είχε βγει «Β’ Σταρ Ελλάς».

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Ούστα

«Έχασα την μητέρα μου πριν από 14 χρόνια και αυτή η παράσταση είναι ένας τρόπος για να συνδεθώ μαζί της. Όταν την έχασα, αισθανόμουν ότι ήμουν παιδί και ήμουν ακόμα πολύ μικρή για να χάσω την μητέρα μου. Κάθε απώλεια είναι δύσκολη όταν την βιώνεις, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πάρει αυτή τη θέση που πρέπει να έχει μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μου», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός για την απώλεια της μαμάς της.

Δείτε επίσης - Γενέθλια για τον γιο της Αλεξάνδρας Ούστα: Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Ούστα για τον ερχομό του γιου της είπε: «Παρόλο που γεννήθηκε Φλεβάρη ο γιος μου, ο Αύγουστος είναι το καλοκαίρι στη ζωή μου! Σίγουρα είχα πει ότι θέλω τα πρώτα δύο τουλάχιστον χρόνια να μείνω μαζί του και δεν μετανιώνω. Βάπτιση δεν έχουμε κάνει και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε. Αν κάποια στιγμή επιλέξει το παιδί μόνο του, ότι θέλει να το κάνει, βεβαίως και δεν θα του αντισταθούμε».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Ούστα αποκάλυψε για τα καλλιστεία όπου είχε πάρει μέρος: «Είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία το… πάλαι ποτέ! Ήμουν παιδάκι τότε και αυτό ήταν κάτι που η μητέρα μου με παρακίνησε να κάνω. Κι αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτώ. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να την ζήσω για την εμπειρία. Το στέμμα το έχω ακόμα, το παίρνει καμιά φορά και ο Αύγουστος και παίζει».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αλεξάνδρα Ούστα στην κάμερα του Alpha:

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR