counter

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη η κόρη του, Άννα (φωτογραφίες)

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη η κόρη του, Άννα (φωτογραφίες)
Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη η κόρη του, Άννα (φωτογραφίες)

Το τελευταίο “αντίο” στον Γιάννη Φλωρινιώτη είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής (09/06) συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που όλα αυτά τα χρόνια αγάπησε τον performer και τραγουδιστή.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου καλλιτέχνη τελέστηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια, η ταφή στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Διαβάστε επίσης: Το βιογραφικό, η σύζυγος και η επανασύνδεση, τα παιδιά, οι πλαστικές και η καριέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη

Στεφάνια στη μνήμη του Γιάννη Φλωρινιώτη έστειλαν, μεταξύ άλλων, η Καίτη και η Λιάνα Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου, η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας κ.α.

Συντετριμμένη ήταν η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα, που έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη, ενώ και ο γιος του, Νίκος δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Το «παρών» στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Έφη Θώδη, ο Όμηρος Ευστρατιάδης, o Τάσος Μπουγάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Κοκλώνης, o Παντελής Καναράκης κ.α.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών την Τρίτη 6 Ιουνίου, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο "Σωτηρία", όπου νοσηλευόταν από τις 31 Μαΐου με πολλαπλές νοσηρότητες, με πιο σοβαρή το πνευμονικό οίδημα, ενώ τις τελευταίες ώρες είχε διασωληνωθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR