counter

Χρήστος Κούτρας: Η Αννούλα Φλωρινιώτη & ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκθείασαν την εμφάνισή του στο J2US

Χρήστος Κούτρας: Η Αννούλα Φλωρινιώτη & ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκθείασαν την εμφάνισή του στο J2US
Χρήστος Κούτρας: Η Αννούλα Φλωρινιώτη & ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκθείασαν την εμφάνισή του στο J2US

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο J2US έκανε ο Χρήστος Κούτρας, το βράδυ του Σαββάτου, στην οποία ερμήνευσε μαζί με την παρτενέρ του, Στέλλα Κονιτοπούλου το ιστορικό τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη «Πειράζει που είμαι φίρμα». Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από την Καίτη Γάρμπη να τοποθετηθεί πρώτη για την εμφάνιση του ζευγαριού και τότε η τραγουδίστρια και κριτής του J2US είπε πως συγκινήθηκε ακούγοντας το κομμάτι, αφού ξεκίνησε την καριέρα της μαζί με την αδερφή της, Λιάνα, στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Δεν θα πω πολλά, γιατί ο Χρήστος μου άρεσε. Με συγκίνησε πολύ όταν έκανε την κίνηση που έκανε ο Γιάννης. Είναι η αδερφή μου σήμερα εδώ, η Λιάνα και ανταλλάξαμε ματιές και οι δυο αμήχανα. Όποτε ακούω τα τραγούδια, ακούω τη φωνή του και το θυμάμαι όλο. Ήμασταν μαζί του πάρα πολλά χρόνια, κάναμε πολλά τραγούδια, πολλά χορευτικά, πολύ τηλεόραση, πολύ θέατρο, πολύ σινεμά. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω και τώρα πάλι φορτίστηκα που άκουσα το τραγούδι. Γυρίζω στον Χρήστο. Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα. Δεν θα ψάξω πάνω - κάτω και αστάθειες. Ήταν καλός. Το είπε με πάθος, το είπε χαρούμενα, έκανε την κίνηση την σωστή. Το έζησε», είπε η Καίτη Γαρμπή. Το ζευγάρι το πρωί της Δευτέρας 1/4, ήταν καλεσμένο στην εκπομπή Super Κατερίνα, για να μιλήσει για την εμφάνισή του.

Η εκπομπή, είχε ζητήσει και το σχόλιο της Αννούλας Φλωρινιώτη, η οποία και... αποθέωσε τον διευθυντή του FTHIS.GR και συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». " Συγκινήθηκα, είχε όλο το πακέτο που είχε ο πατέρας μου, περίμενα όμως να δω και παγιέτα", ανέφερε. "Το είχε στήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός έτσι, πιο ανατρεπτικό, αφού όλοι περιμέναμε κάτι αστραφτερό και λαμπερό", είπε ο Χρήστος Κούτρας, απαντώντας στην  Αννούλα Φλωρινιώτη

"Και η Ναταλία Γερμανού μου είπε στην εκπομπή για παράδειγμα ότι η μπάλα της disco δεν θα είναι... τίποτα μποστά μου", συμπλήρωσε και στη συνέχεια εξήγησε: "Της είπα και εγώ ότι είμαι έτοιμος για όλα αλλά η ανατροπή σ’ αυτό το show είναι και σ’ αυτό το κομμάτι".

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στις χορευτικές κινήσεις που έκανε, οι οποίες ήταν παρόμοιες με εκείνες του Γιάννη Φλωρινιώτη και αποκάλυψε ότι τις έβαλε στο χορευτικό του act με δική του πρωτοβουλία μιας και έκανε την δημοσιογραφική του έρευνα στο YouTube ώστε να δει τον χαρακτηριστικό του τρόπο χορού.

"Το έκανα σαν φόρο τιμής, για να νιώσω και εγώ όμορφα" σχολίασε και η Στέλλα Κονιτοπούλου είπε με τη σειρά της ότι δουλεύει πάρα πολύ για όλα τα τραγούδια που του δίνουν. Κάπου εκεί πήρε τον λόγο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ανέφερε ότι του άρεσε αρκετά η εμφάνισή του. 

"Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς φάλτσους, αφού ο Νίκος Κοκλώνης φροντίζει να παίρνει εκπροσώπους διάφορων εκπομπών...  εσύ είσαι από τους πιο σωστούς που έχουμε δει στο σόου", τόνισε και μάλιστα συμπλήρωσε ότι η παλαιότερη επιλογή που είχε γίνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν... θεόφαλτση!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR