counter

J2US: Ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου τραγουδήσαν Γιάννη Φλωρινιώτη και η Καίτη Γαρμπή συγκινήθηκε

J2US: Ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου τραγουδήσαν Γιάννη Φλωρινιώτη και η Καίτη Γαρμπή συγκινήθηκε
J2US: Ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου τραγουδήσαν Γιάννη Φλωρινιώτη και η Καίτη Γαρμπή συγκινήθηκε

Με νέο live επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου του J2US μετά από μια εβδομάδα απουσίας.

Ένα από τα ζευγάρια που ανέβηκαν στην σκηνή του μουσικού σόου ήταν ο Χρήστος Κούτρας μαζί με την coach του, Στέλλα Κονιτοπούλου, οι οποίοι ερμήνευσαν το κομμάτι «Πειράζει που είμαι φίρμα» του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Διαβάστε επίσης! Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα! Ποια πανελίστρια ζήτησε να μπαίνει από την πίσω πόρτα του καναλιού για να μην μιλάει στα "πεσίματα" των δημοσιογράφων;

Ο διευθυντής του FTHIS.GR και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τραγούδησε το κομμάτι μαζί με την coach του και στη συνέχεια οι δυο τους βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά της.

Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από την Καίτη Γάρμπη να τοποθετηθεί πρώτη για την εμφάνιση του ζευγαριού και τότε η τραγουδίστρια και κριτής του J2US είπε πως συγκινήθηκε ακούγοντας το κομμάτι, αφού ξεκίνησε την καριέρα της μαζί με την αδερφή της, Λιάνα, στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Δεν θα πω πολλά, γιατί ο Χρήστος μου άρεσε. Με συγκίνησε πολύ όταν έκανε την κίνηση που έκανε ο Γιάννης. Είναι η αδερφή μου σήμερα εδώ, η Λιάνα και ανταλλάξαμε ματιές και οι δυο αμήχανα. Όποτε ακούω τα τραγούδια, ακούω τη φωνή του και το θυμάμαι όλο. Ήμασταν μαζί του πάρα πολλά χρόνια, κάναμε πολλά τραγούδια, πολλά χορευτικά, πολύ τηλεόραση, πολύ θέατρο, πολύ σινεμά. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω και τώρα πάλι φορτίστηκα που άκουσα το τραγούδι. Γυρίζω στον Χρήστο. Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα. Δεν θα ψάξω πάνω - κάτω και αστάθειες. Ήταν καλός. Το είπε με πάθος, το είπε χαρούμενα, έκανε την κίνηση την σωστή. Το έζησε», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Κούτρας άκουσε πολύ θετικά σχόλια και από τους υπόλοιπους κριτές και απέσπασε συνολικά 24 βαθμούς (6: Βίκυ Σταυροπούλου, 6 Δέσποινα Βανδή, 6: Σταμάτης Φασουλής, 6: Καίτη Γαρμπή).

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR