counter

Σουπιά με σπαγγέτι και μελάνι

Σουπιά με σπαγγέτι και μελάνι
Σουπιά με σπαγγέτι και μελάνι

  • Βάζουμε το μελάνι απ’ τις σουπιές σε 1,5 λίτρο νερό.
  • Κόβουμε τις σουπιές σε μικρά τετραγωνάκια.
  • Τις σοτάρουμε στο ελαιόλαδο μαζί με το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι.
  • Τις σβήνουμε με το κρασί, αφήνομε 2-3 να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα ντοματίνια και τις ντομάτες.
  • Ρίχνουμε το μελάνι μαζί με το νερό , αλάτι, πιπέρι και μια πρέζα ζάχαρη.
  • Ανακατεύουμε και μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα μακαρόνια για 6’ με 7’ λεπτά.

  

 

Πηγή: www.mirsini.gr



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR