- Ανοίγετε τα ψωμάκια στα δύο και τα μουσκεύετε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο.
- Επάνω σε κάθε ψωμάκι απλώνετε ένα φύλλο μαρούλι ή τη ρόκα, στρώνετε τα φιλέτα της σαρδέλας ή του γαύρου και από πάνω κομμένη σε φαρδιές λωρίδες και στραγγισμένη την πιπεριά Φλωρίνης.
- Πασπαλίζετε με τον βασιλικό, κλείνετε και σερβίρετε.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)