- Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε µέτρια φωτιά και προσθέστε την κρέµα γάλακτος µέχρι να πάρει βράση. Ελέγχετε συχνά για να µη φουσκώσει. Παράλληλα βάλτε τη σοκολάτα πάνω σε ένα ξύλο κοπής και ψιλοκόψτε τη µε ένα πριονωτό µαχαίρι.
- Προσθέστε τη σοκολάτα µέσα στην κρέµα και ανακατέψτε µέχρι να λιώσει τελείως. Μεταφέρετε σε ένα µπολ και βάλτε αµέσως τη µέντα ψιλοκοµµένη.
- Κόψτε όσο καλύτερα µπορείτε την πιπεριά και προσθέστε µαζί µε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέψτε και αφήστε για 20 λεπτά µέχρι να πέσει η θερµοκρασία του γλάσου.
- Απλώστε µια λαδόκολλα στον πάγκο σας και πάνω της τοποθετήστε το παντεσπάνι, µε µια κουτάλα ρίξτε όση σοκολάτα επιθυµείτε και βάλτε όπως είναι στο ψυγείο να σφίξει για 20 λεπτά.
- Βγάλτε και τυλίξτε το παντεσπάνι µαζί µε τη λαδόκολλα για να κρατάει τον κορµό κλειστό ενώ στρίβετε τις άκρες της λαδόκολλας σαν καραµέλα.
- Αφήστε ξανά στο ψυγείο για 10 λεπτά και ύστερα απολαύστε – µε µέτρο όµως γιατί καίει!
Κόστος συνταγής: 5€
Πηγή: Περιοδικό