Παπαρδέλες με κολοκύθι, λεμόνι & μέντα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2014, 10:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Παπαρδέλες με κολοκύθι, λεμόνι & μέντα Βάλτε αρκετό νερό σε µια κατσαρόλα και βράστε τα ζυµαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία (για να γίνουν al dente). Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια και µε το ξεφλουδιστήρι για τις πατάτες βγάλτε λεπτές φέτες. Σε ένα τηγάνι σε µέτρια φωτιά σοτάρετε απαλά το σκόρδο πολύ καλά ψιλοκοµµένο. Προσθέστε τα κολοκύθια και σε χαµηλή φωτιά συνεχίστε το ψήσιµο µέχρι να µαλακώσουν. Σουρώστε τα ζυµαρικά και ρίξτε τα σε ένα µεγάλο µπολ. Προσθέστε τα κολοκυθάκια, το τυρί, τα καβουρδισµένα αµύγδαλα, τη µέντα χοντροκοµµένη και τον χυµό λεµονιού. Με µια κουτάλα ανακατέψτε καλά, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε. Κόστος συνταγής: 4€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός - βόμβα για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου
NEWS/ Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο διεθνής Έλληνας με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου: Τα 10 χρόνια κοινής πορείας, οι 2 γάμοι, τα παιδιά & το διαζύγιο "βόμβα" (Photos)
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends