- Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι δύο δάχτυλα νερό και εφαρµόστε πάνω του ένα µπολ που να µην έρχεται όµως σε επαφή µε το νερό.
- Ρίξτε µέσα στο µπολ ψιλοκοµµένη τη σοκολάτα και βάλτε το κατσαρολάκι σε µέτρια φωτιά µέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
- Προσθέστε το βούτυρο ψιλοκοµµένο, ανακατέψτε και αποσύρετε από την εστία.
- Βγάλτε το µπολ από το κατσαρολάκι και αφήστε σε δροσερό µέρος να χλιαρύνει η σοκολάτα.
- Σε ένα µπολ ρίξτε τη ζάχαρη και τα αυγά, ανακατέψτε µέχρι να δηµιουργηθεί ένα ενιαίο µείγµα, αλλά χωρίς να αφρατέψουν τα αυγά.
- Ενσωµατώστε τα αυγά µε τη ζάχαρη στη χλιαρή πλέον σοκολάτα και ανακατέψτε µε ένα σύρµα.
- Ρίξτε σε δόσεις το αλεύρι ανακατεύοντας µέχρι να απορροφηθεί.
- Βουτυρώστε καλά ένα ταψί για τον φούρνο (20 εκ. περίπου) και ρίξτε αλεύρι.
- Ανακινήστε το σκεύος να πάει παντού το αλεύρι και τινάξτε όσο περισσέψει.
- Αδειάστε µέσα το µείγµα και µοιράστε από πάνω τα φουντούκια και τα µούρα (πρέπει να βουλιάξουν).
- Ψήστε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.
- Βγάλτε και αφήστε για 20 λεπτά να χλιαρύνει.
- Κόψτε σε µερίδες και σερβίρετε µε παγωτό βανίλια και λιωµένη σοκολάτα.
Κόστος συνταγής: 8€
Πηγή: Περιοδικό