Ο Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε μπακαλιάρο σκορδαλιά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
- Λάδι για τηγάνισμα 800γρ - 1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
- 360 γρ αλεύρι
- 60 γρ κορν φλάουρ
- 1 κγ μπέικιν πάουντερ
- 1 κγ αλάτι
- 50 γρ βότκα
- 480-500 γρ μπύρα (πολύ κρύα)
Μπακαλιάρος - Υλικά για τη σκορδαλιά
- 500 γρ ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα
- 6 - 8 σκελίδες σκόρδο
- 60 γρ ξύδι
- 240 γρ ελαιόλαδο
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Γιώργο Παπακώστα να μας δείχνει τη συνταγή για τον μπακαλιάρο σκορδαλιά :
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)