- Βράστε την ανάλογη ποσότητα νερού που αναγράφεται στη συσκευασία για το κους κους. Βάλτε το κους κους σε ένα µπολ και προσθέστε το νερό, σκεπάστε µε µεµβράνη και αφήστε µέχρι να το απορροφήσει. Ανακατέψτε µε ένα πιρούνι απαλά και προσθέστε την ντοµάτα ψιλοκοµµένη, τον µαϊντανό, τον χυµό λεµονιού, αλάτι και ελαιόλαδο.
- Κόψτε σε λεπτές φέτες το αρνάκι και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά µε λίγο ελαιόλαδο (λίγο ανά φορά για να µη βγάλει τα υγρά του).
- Ρίξτε µέσα στο κους κους και ανακατέψτε. Κόψτε το χαλούµι σε λεπτές φέτες, περάστε µε λίγο ελαιόλαδο και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι µέχρι να µαλακώσει. Ανοίξτε τις πίτες και γεµίστε µε κους κους και 2 φέτες χαλούµι.
Συµβουλή: Πολύ σηµαντικό είναι το κοµµάτι κρέας που θα επιλέξετε, πρέπει να είναι κάποιο που δεν χρειάζεται πολύ µαγείρεµα. Αυτά είναι το φιλέτο και το καρέ χωρίς κόκαλο.
Κόστος συνταγής: 12€
Πηγή: Περιοδικό
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)