Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου, μοσχολέμονο & δεντρολίβανο Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, 21:45 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου, μοσχολέμονο & δεντρολίβανο Καθαρίστε και βράστε τις πατάτες ολόκληρες ξεκινώντας από κρύο νερό (για οµοιόµορφο ψήσιµο, διαφορετικά παραψήνονται εξωτερικά και µένουν σκληρές στο εσωτερικό). Μεταφέρετε σε ένα ταψί για τον φούρνο, ραντίστε µε ελαιόλαδο, αλατίστε, χοντροκόψτε τον µισό δεντρολίβανο και ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά. Ψήστε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C µέχρι να πάρουν έντονο χρυσό χρώµα. Παράλληλα σε ένα µεγάλο τηγάνι µε λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το κοτόπουλο µέχρι να πάρει χρώµα. Βάλτε σε ένα µπολ λίγο ελαιόλαδο, ξύστε τα µοσχολέµονα και ψιλοκόψτε το υπόλοιπο δεντρολίβανο, ανακατέψτε και αλείψτε το κρέας µε αυτό το µείγµα. Βάλτε το κοτόπουλο και τα ντοµατίνια ολόκληρα µαζί µε τις πατάτες και συνεχίστε το ψήσιµο για άλλα 15 λεπτά. Σερβίρετε σε πιάτα και γαρνίρετε µε µοσχολέµονο και φρεσκοτριµµένο πιπέρι. Κόστος συνταγής: 9€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός - βόμβα για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια γάμου
NEWS/ Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο διεθνής Έλληνας με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου: Τα 10 χρόνια κοινής πορείας, οι 2 γάμοι, τα παιδιά & το διαζύγιο "βόμβα" (Photos)
BEAUTY Ζέτα Μακρυπούλια: "Υπέκυψε" κι εκείνη στο glass nail trend - Το χρώμα στα νύχια της σαρώνει στα trends