- Πλένετε και στραγγίζετε πολύ καλά το κρέας.
- Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε µια βαθιά κατσαρόλα µε αντικολλητικό πάτο και σοτάρετε το κοτόπουλο σε χαµηλή θερµοκρασία µέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
- Ρίχνετε τα κρεµµύδια και τα αφήνετε και αυτά να ροδίσουν λίγο µαζί µε το κρέας. Σβήνετε µε το κρασί, σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 15 λεπτά. Ανοίγετε την κατσαρόλα και προσθέτετε τις πατάτες, την ντοµάτα, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό, µέσα στο οποίο έχετε διαλύσει τον πελτέ. Σκεπάζετε ξανά και σιγοψήνετε για 45 λεπτά σε χαµηλή θερµοκρασία.
- Τα τελευταία 10 λεπτά βάζετε το δεντρολίβανο σε κοµµάτια µέσα στην κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να αρωματιστεί.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr. Κάντε like στο FthisGR στο Facebook και στείλτε τις δικές σας απορίες- ερωτήσεις.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)