counter

Μοσχαράκι με πλιγούρι και μαϊντανό

Μοσχαράκι με πλιγούρι και μαϊντανό
Μοσχαράκι με πλιγούρι και μαϊντανό

 

Προετοιμασία: 1 ώρα

Ψήσιμο: 1 ώρα

 

Μουσκεύετε το πλιγούρι σε κρύο νερό για 1 ώρα. Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Βάζετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε το κρέας, ανακατεύετε και το σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε την πιπεριά και λίγο χλιαρό νερό. Αφήνετε το κρέας να βράσει για 10 λεπτά και προσθέτετε τις ντομάτες, λίγο αλάτι και την πάπρικα. Όταν μαλακώσει το κρέας το βγάζετε από το σκεύος χωρίς τη σάλτσα και το σερβίρετε σε μια πιατέλα.

Στραγγίζετε το πλιγούρι, το ρίχνετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό με αλάτι, ανακατεύετε και αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά μέχρι να πήξει. Το σερβίρετε μαζί εμ το κρέας και το πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR