counter

Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς: Χωρισμός "βόμβα" μετά από δέκα χρόνια σχέσης

Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς: Χωρισμός "βόμβα" μετά από δέκα χρόνια σχέσης
Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς: Χωρισμός "βόμβα" μετά από δέκα χρόνια σχέσης

Χωρισμός – βόμβα για την Ζέτα Δούκα και τον Μιχάλη Χατζαντωνά!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στη εφημερίδα Ontime, μετά από 10 χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και πλέον δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε επίσης - Ζέτα Δούκα: Ο λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά

Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς – Χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς, που έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Θάλεια, κρατάνε γενικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και έχουν αποφασίσει – σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να μην αναφερθούν στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το γυαλί άρχιζε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη, όταν το ζευγάρι προσπάθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα αλλά χωρίς επιτυχία. Ο χωρισμός ήταν τελικά η λύση, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν είναι οριστικός. Οι δυο τους πλέον έχουν τυπικές σχέσεις, ενώ πάνω από όλα είναι η κόρη τους, που ήρθε στον κόσμο το 2016 και είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία κοινή φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με τον Μιχάλη Χατζαντωνά στα social media ανέβηκε στις 2 Απριλίου, όταν έγινε το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Θάλειας, η οποία έγινε 7 ετών.  

Όσα είχε πει η Ζέτα Δούκα για τη διαφορά ηλικίας με τον Μιχάλη Χατζαντωνά

«Ο δρόμος της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης είναι μοναχικός. Δεν είμαι σίγουρη αν βοηθάει στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, γιατί όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τόσο απομονώνεσαι. Εμένα μου έφερε κάποιους ανθρώπους που πιθανότατα να μην τους είχα, γιατί δεν θα μπορούσα να τους εκτιμήσω, αλλά έχει απομακρύνει και κάποιους άλλους γιατί δεν συμβάδιζαν με τον τρόπο σκέψης μου. Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Πάντως, είμαστε στον ίδιο δρόμο, που είναι και το ζητούμενο», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η ηθοποιός.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR