counter

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: "Υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση"

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: "Υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση"
Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: "Υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση"

Η Ζέτα Δούκα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", με αφορμή ότι απορρίφθηκε η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και της μήνυσης της Ζέτας Δούκα.

Πιο συγκεκριμένα, απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και τριών μελών του πειθαρχικού συμβουλίου, ενώ πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο ζήτησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να καλύψει τα κενά στην άλλη αγωγή που έχει καταθέσει κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

H Ζέτα Δούκα μιλώντας στην εκπομπή του Mega για την εξέλιξη αυτή, τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ανέφερε πως "υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση. Έχω την πεποίθηση πως η οριστική δικαίωση δεν θα αργήσει".

Διαβάστε επίσης: Zέτα Δoύκα - Nίκος Ψαρράς - Δώρα Xρυσικού: Η επίσημη ανακοίνωση μετά την αγωγή του Γιώργoυ Kιμούλη

"Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Και ψυχικό και οικονομικό και επαγγελματικό" είπε η Ζέτα Δούκα.

Η ίδια δήλωσε επίσης ότι δεν το έχει μετανιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε.

"Νιώθω ικανοποίηση, γιατί πλέον το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων κακοποίησης", υπογράμμισε η Ζέτα Δούκα και παραδέχθηκε ότι μέσα στην τριετία υπήρχαν φωνές τόσο από το στενό φιλικό της περιβάλλον όσο κι από το επαγγελματικό που της είπαν να κάνει ένα βήμα πίσω.

Παράλληλα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ηθοποιού, Γιώργος  Γεράρης, μίλησε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" εκφράζοντας την ανακούφιση και την χαρά που νιώθουν για τις νέες αυτές εξελίξεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR