counter

Γιώργος Κιμούλης: Παραπέμπονται σε δίκη η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού

Γιώργος Κιμούλης: Παραπέμπονται σε δίκη η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού
Γιώργος Κιμούλης: Παραπέμπονται σε δίκη η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη. Όπως είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίναπαραπέμπονται σε δίκη οι δυο γιατροί που φέρονται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με τα προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στην Ζέτα Δούκα από την πίεση που ζούσε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε επίσης! Φωτεινή Μπαξεβάνη: Μηνύει την Δώρα Χρυσικού για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη

Παράλληλα παραπέμπεται σε δίκη η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, αλλά και Δώρα Χρυσικού για εξύβριση δια του Tύπου και συκοφαντική δυσφήμηση.

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος επιβεβαίωσε όσα ειπώθηκαν από τη δημοσιογράφο.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κυρία Χρυσικού…Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Πήγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει στο δικαστήριο», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καπερνάρος.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεραρής, μίλησε στην “Super Κατερίνα” ανέφερε: «Ούτε η Ζέτα Δούκα ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο, αυτές είναι πληροφορίες που έχει ο κύριος Καπερνάρος, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν το παραλάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή. Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί πέρα με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κύριος Κιμούλης θα γίνει αποδεχτεί και εκεί μετά θα συζητήσουμε».

Photo Credits: NDP

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR