counter

Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς: H τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό

Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς: H τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό
Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς: H τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό

Ξεχωριστούς δρόμους τράβηξαν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς μετά από 10 χρόνια σχέσης σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στη εφημερίδα Ontime.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μια κόρη, την επτά ετών Θάλεια, αποφάσισε να χωρίσει, ενώ πάνω από όλα είναι το παιδί του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  το γυαλί άρχιζε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη, όταν το ζευγάρι προσπάθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα αλλά χωρίς επιτυχία. Ο χωρισμός ήταν τελικά η λύση, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν είναι οριστικός.

Δείτε επίσης - Ζέτα Δούκα: Η δημόσια ευχή στον Μιχάλη Χατζαντωνά και η πόζα με την κόρη τους!

Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς – Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς πραγματοποίησαν μαζί την τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν τον χωρισμό, τον Οκτώβριο του 2022. Το πρώην ζευγάρι είχε βρεθεί στο θέατρο Χορν, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο». Οι δυο τους πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR και τίποτα τότε δεν μαρτυρούσε πως το ζευγάρι θα λήξει τη σχέση του λίγους μήνες αργότερα.  

Ζέτα Δούκα - Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε με τον Μιχάλη Χατζαντωνά 

«Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο», είχε δηλώσει η ηθοποιός για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε με τον personal trainer.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR