counter

Χριστίνα Λαμπίρη: Η έμμεση απάντηση στη δήλωση του Νίκου Μουρατίδη για την ίδια και την κόρη της

Χριστίνα Λαμπίρη: Η έμμεση απάντηση στη δήλωση του Νίκου Μουρατίδη για την ίδια και την κόρη της
Χριστίνα Λαμπίρη: Η έμμεση απάντηση στη δήλωση του Νίκου Μουρατίδη για την ίδια και την κόρη της

Μια σκληρή ανάρτηση στο blog του έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για τη Χριστίνα Λαμπίρη, μετά τις δηλώσεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό», έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Δείτε επίσης! Παύλος Χαϊκάλης: Έξαλλος με τον Νίκο Μoυρατίδη μετά τη δήλωσή του για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της

Η απάντηση της Χριστίνας Λαμπίρη

Μετά την αιχμηρή ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη, η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έδωσε μια έμμεση απάντηση.

Η ίδια επέλεξε να αναδημοσιεύσει κάποια από τα λόγια του ηθοποιού Χαβιέ Μπαρδέμ για το πώς βλέπει τις γυναίκες.

«"Εάν ο κόσμος εξαρτώταν από εμάς, τους άντρες, θα είχε καταστραφεί εδώ κι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Χάρη στις γυναίκες βρισκόμαστε ακόμα εδώ σήμερα. Είμαστε ασφαλείς, το σπίτι τους είναι το σπίτι μας. Η φύση μάς δημιούργησε όλους, γι` αυτό και τη γυναίκα πρέπει να τη λατρεύουμε κι αυτό είναι απλώς γεγονός.

Κι ο καλός, αληθινός άντρας, είναι εκείνος που συμπεριφέρεται στη γυναίκα ως ίση. Εγώ προέρχομαι από την Ισπανία, που είναι μια έντονα πατριαρχική χώρα, αλλά με μεγάλωσε μια γυναίκα, με μόρφωσε μια γυναίκα, επειδή ο πατέρας μου ήταν απών, ο Θεός να τον έχει καλά, άρα έμαθα κι είδα τον κόσμο μέσα από τα μάτια της γυναίκας…" τόνισε, συμπληρώνοντας:

"Κι είδα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σ` αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τι σήμαινε να είσαι γυναίκα ηθοποιός, όπως η μητέρα μου, στην Ισπανία του `60, χειρότερα από πόρνη. Κι η δύναμη αυτής της γυναίκας, που έφερνε την αξιοπρέπεια σε ό,τι έκανε, που πολεμούσε σκληρά για να μεγαλώσει τρία παιδιά χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της, με τη δύναμη μια λέαινας, αυτό είναι κάτι που θα τιμώ για πάντα. Κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο".

Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Ángel Encinas Bardem)», έγραφε στην ανάρτηση της Χριστίνας Λαμπίρη.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR