counter

Χριστίνα Λαμπίρη: Έτσι αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη

Χριστίνα Λαμπίρη: Έτσι αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη
Χριστίνα Λαμπίρη: Έτσι αντέδρασε όταν τη ρώτησαν για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε σε εκδήλωση του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, όπου είναι αντιδήμαρχος και μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

"Για κανέναν λόγο δεν θα πίστευα πριν λίγα χρόνια αν μου έλεγαν ότι θα είμαι Αντιδήμαρχος και θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Με έχει στοιχειώσει αυτό, το έχω πει και το έχω λουστεί. Μου έλεγαν να κάνω τηλεόραση και έλεγα ποτέ! Η τηλεόραση για την ώρα που μιλάμε έχει τελειώσει, δεν μου λείπει" είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε επίσης: Νίκoς Mουρατίδης: Η κόρη της Xριστίνας Λαμπίρη απαντά στις δηλώσεις του! "Άνευ λόγου και προβλητική επίθεση"

"Νομίζω ότι τα παιδιά είναι ευτυχισμένα που έχουν εμένα γιαγιά" σχολίασε κατόπιν η Χριστίνα Λαμπίρη για το πώς είναι ως γιαγιά.

Τέλος η Χριστίνα Λαμπίρη ρωτήθηκε για τον Νίκο Μουρατίδη και τα αιχμηρά σχόλια που είχε κάνει για εκείνη, ωστόσο απέφυγε ευγενικά να απαντήσει.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Μουρατίδης είχε γράψει στο προσωπικό του blog: "Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR