counter

Παύλος Χαϊκάλης: Έξαλλος με τον Νίκο Μουρατίδη μετά τη δήλωσή του για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της

Παύλος Χαϊκάλης: Έξαλλος με τον Νίκο Μουρατίδη μετά τη δήλωσή του για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της
Παύλος Χαϊκάλης: Έξαλλος με τον Νίκο Μουρατίδη μετά τη δήλωσή του για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της

Μια αιχμηρή ανάρτηση στο blog του έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για τη Χριστίνα Λαμπίρη, μετά τις δηλώσεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια. Δείτε ΕΔΩ!

Τα σκληρά λόγια του Νίκου Μουρατίδη σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Ο ηθοποιός και κουμπάρος της Χριστίνας Λαμπίρη ξέσπασε κατά του Νίκου Μουρατίδη.

Όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης

«Ό,τι λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύει. Είναι μια γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω πως έγραψε κάτι τέτοιο, είναι ένα τεράστιο ατόπημα. Το θεωρώ επικός απαράδεκτος ως δήλωση από άνθρωπο προς άνθρωπο. Μπορεί κάποιος να έχει οτιδήποτε με κάποιον, αλλά όταν εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση είναι πάρα πολύ άσχημο να χτυπάς τη μητέρα του.

Αν κάποιο παιδί σε κάποια φάση της ζωής του πάρει κιλά σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Δηλαδή εγώ ήμουν προβληματικός τόσα χρόνια που ήμουν πολύ παχύς; Έχουμε τρελαθεί; Ξεφεύγουμε.

Η τεκνοθεσία είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα, ακόμα δεν έχουμε λύση το θέμα της υιοθεσίας για παιδιά που έχουν γονείς έναν άντρα και μια γυναίκα άρα πώς θα πάει το θέμα πρώτα στα παιδιά που έχουν γονείς δύο άντρες; Ούτε ομοφοβικός είμαι ούτε έχω πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά αύριο θα πάνε σχολείο και μπορεί κάποιος να τους κοροϊδέψει, σε μια εποχή που δεν έχουμε λύσει το θέμα του bulling.  

Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, όμως το να βρίζουν ανθρώπους το θεωρώ εγκληματικό, ανόητο και ηλιθιότητα. Είμαι έξαλλος με αυτή την τοποθέτηση. Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει από έναν σοβαρό άνθρωπο αυτή η δήλωση. Τον Νίκο τον ξέρω 40 χρόνια», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR